Fogszabályozót
Karácsonyra

Frissítés 2021.12.22.

A „Fogszabályzót karácsonyra” jótékonysági pályázatunk nyertesei:

Szentirmai Blanka
Szűcs Anett
Dócs Eszter Alexandra
Takács Edina

Szeretettel gratulálunk!
SmileZor Angyalok

Tisztában vagyunk vele, hogy egy jövőbeli fogszabályozó kezelés megkezdéséhez szükséges források előteremtése rengeteg ember számára nehézségekkel járhat. Ugyanakkor egy egészséges, szabályos fogazatnak köszönhetően jóval magabiztosabbá válhatunk, amely a jövőben fontos szerepet tölthet be a mindennapjainkban!

Itt a SMILEZORNÁL fontosnak tartjuk, hogy lehetőségeinkhez mérten segítsünk Neked a tökéletes mosoly elérésében így az Ünnepek alkalmából három szerencsést szeretnénk választani, akik díjmentes fogszabályozásban vehetnek részt.

Pályázatokat olyan rászoruló 18-25 év közötti személyektől várunk, akik számára anyagi helyzetükből fakadóan csak vágyálom lehet a fogszabályozás!

A beérkezett pályázatok alapján kiválasztunk három szociálisan rászoruló személyt, akiknek a  #fogszabalyozotkaracsonyra akció keretein belül díjmentesen vállaljuk budapesti rendelőnkben teljes fogszabályozó kezelését, amelynek értéke összesen 1.425.000.- Ft

A pályázat nyereteseitől mindössze annyit kérünk, hogy naplózza a kezelés eredményét, illetve pár fotót, amit marketing célokra használhatunk.

Ha úgy érzed, hogy az anyagi lehetőségeid nem teszik lehetővé a fogszabályozó kezelést, vagy a környezetben ismersz ilyen személyt, küldj hozzánk pályázatot.

A pályázat beküldése során írj nekünk a saját körülményeidről, és arról, hogy miért fontos számodra a szabályos fogazat.

Fontos kiemelni, hogy a láthatatlan fogszabályozó egyes esetekben nem alkalmazható, ezért arra kérünk, hogy a pályázat benyújtásakor képet is csatolj, hogy biztosan segíteni tudjunk. Az űrlap beküldésénél, amennyiben más nevében pályázol, úgy az illető adatait add meg.

A pályázatokat december 17-ig várjuk, ezt követően december 20-án hirdetünk nyerteseket.