SILENSOR – horkolásgátló

A Silensor egy kis méretű, különleges kétrétegű műanyagból készülő horkolásgátló. Méretét tekintve akkora, mint egy alsó-felső éjszakai fogfehérítő sín.

Mennyibe kerül?

A személyre szabott horkolásgátló teljes ára 50 000 Ft.
Nincsenek rejtett költségek!

Hogyan működik?

A sín megakadályozza az alsó állkapocs hátracsúszását, ezáltal a légút szűkülését. Klinikai vizsgálatok bizonyították, hogy az alsó állkapocs előretolása 90 %-kal csökkenti a horkolást.

A tökéletes mosoly elérése egyszerűbb, mint gondolnád.
Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

Miért érdemes a Smilezor Silensor

Az alvás újra pihentető lesz (Neked vagy Neki)

A horkolás a lágy szövet rezgésével keletkezik. Alvás közben a nyakban és a garatban az izomtónus csökken. Ez szűkületet okoz a garattérben, a szükséges levegőmennyiséget nagyobb sebességgel kell belélegezni és ez a lágy szövetek, úgy mint a lágy szájpad és a nyelvcsap zajos vibrációját (horkolást) eredményezi.

Csökken a légzéskimaradás

Az alvási apnoe a súlyosság fokától függően komoly betegség lehet, amely nemcsak kialvatlanságot okoz, hanem komoly érrendszeri betegségeket is. A légzéskimaradás ezen formája legalább 10 másodpercig tart, mielőtt a beteg egy robbanásszerű zajjelenség
kíséretében folytatja a légzést.
Klinikai vizsgálatok bizonyították, hogy az alsó állkapocs előretolásával az apnea index 50 %-kal is alacsonyabb lehet.

A tökéletes mosoly elérése egyszerűbb, mint gondolnád.
Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

Ti kérdeztétek

Az esetek többségében azonnali hatás érhető el. Kis százalékban szükséges a korrekció, ezekben az esetekben is maximum egy hét alatt be lehet állítani a megfelelő működést.

Ameddig csak hordod.

A tapasztalatok alapján 3-4 hét hordás után a hatás valamelyest csökken. Ekkor 1-2 nap szünetet kell beiktatni, ezt követően ismét teljes értékűen működik a horkolásgátlás.

Azok, akik erősen csikorgatják a fogaikat, álmukban állcsontízületi károsodást szenvedhetnek. Ezeknek a horkolóknak nem javasoljuk a készülék használatát.

A Smilezor Silensor horkolásgátló olyan sínanyagból készül, amely belül lágy és kényelmes. A külső kemény burok biztosítja a megfelelő stabilitást.

Orvosi díjjal együtt 50.000 Ft, amely tartalmazza Mosolybank szolgáltatásunkat és a horkolásgátló sínek elkészítését a szükséges korrekciókkal együtt.

Lehetőség van kék vagy zöld színű sín kérésére is, amelynek előnye, hogy könnyebben megkülönböztesd a felső és alsó sínt.