Pacienții care ne-au ales deja pe noi și referințele din partea lor,
precum și rezultatele lor grozave. Vă mulțumim și pe această cale
pentru încrederea acordată și felicitări pentru zâmbetele strălucitoare.

„Stimată echipă Smilezor®,


Spre sfârșitul tratamentului ortodontic aș dori să mulțumesc pentru aparatul dentar transparent. Mi-a plăcut foarte mult că era aproape invizibil, totul era complet transparent, așa că nici nu au observat că îl port. Este cu adevărat estetic, am reușit să-mi reglez dinții în scurt timp și cunoștințele mele nici nu l-au observat. În sfârșit, pot să zâmbesc și nu mă deranjează imaginea dinților mei, deci recomand oricui cărora nu-i place să zâmbească din cauza dinților. Este o echipă foarte amabilă, cu răbdare fără hotare. Rezultatul final a fost uimitor. Bettina”

„Dragă Smilezor®!

 

Vă mulțumesc foarte mult că mi-ați creat o dantură superbă!! Folosirea aparatului dentar Smilezor a fost cea mai bună alegere posibilă. Sunt mândra proprietară a unui zâmbet perfect în timp record!! De asemenea, este un tratament ortodontic la un preț imbatabil, fix, fără costuri suplimentare! Schimbarea a fost spectaculoasă după fiecare set de aliniatoare! Absolut tolerabil, confortabil!

Cu stimă, Noémi”

„Recomand echipa Smilezor®!

 

Mi-am dorit un aparat dentar de când eram copil pentru că mă deranja foarte mult că dinții mei nu erau așa cum îmi doream să fie, apoi am dat de aparatul dentar invizibil Smilezor. Am fost la evaluare și m-am convins imediat. O echipă absolut profesionistă, binevoitoare și amabilă! Nu au existat costuri ascunse, așa am citit și pe site. Îmi place foarte mult să-l port pentru că nimeni nu-l vede și totuși mulți îmi laudă dinții. Îmi iubesc noul zâmbet!!! Mă bucur că am aflat de această echipă și îi sunt foarte recunoscător. Mulțumesc !! ”

„Suntem deja foarte aproape de final

 

Sunt foarte mulțumită de rezultat, de asemenea sunt foarte bucuroasă că am început să port aparatul ortodontic Smilezor® invizibil, zâmbesc cu mai multă încredere, și am reușit acest lucru fără durere.” 

-Evelin Molnár

 

„În primul rând, ceea ce mi-a plăcut cel mai mult a fost că nu trebuia să mă deplasez la medic doar de puține ori (de fapt, aveam doar un singur consult în plus când am fixat arcada superioară, pentru că a doua oară a fost totuși fixată cu atelă și nu prin aparatul de noapte). Din cauza profesiei mele și a navetei, mi-ar fi îngreunat mult viața dacă ar fi trebuit să merg la dentist în fiecare lună.

Al doilea aspect a fost că aparatul este detașabil. Bineînțeles, în primele 2-3 zile aliniatoarele noi au fost puțin incomode, dar curând mi-am dat seama că după luarea mesei trebuie să-l reintroduc, deoarece cu cât stau mai mult fără aparat, cu atât mai dificil este reintroducerea.

Al treilea aspect a fost invizibilitatea: nu a fost niciodată incomod în fața altor persoane, cei din jurul meu nu au observat, eu am spus că port aparatul . +1 Deoarece îți acoperă complet dinții, nu am experimentat niciodată durerea smucitoare pe care am auzit-o de la cei care au un aparat dentar lipit clasic.” 

– András

„Pe când mă uitam la pozele mele din copilărie,

 

mi s-a părut că dinții mei frontali stau mult prea mult în față. Timpul trecea, câteodată mă deranja mult starea dinților, alteori nu. Am găsit acest tip de tratament pe internet și, deși aveam îndoieli, m-am implicat. Trebuia să mă obișnuiesc cu faptul că nu pot mânca oricând, oriunde, că trebuie să fiu foarte atentă la igienă, și nici popcornul nu era o opțiune în cinematograf… Însă cele două arcade s-au reglat în mod spectaculos, multe cunoștințe nici nu au observat aparatul dentar, pentru că erau invizibili. Mă bucur că nu am amânat, a meritat foarte mult chiar să suport disconfortul. Am început tratamentul în iulie 2021 și în ianuarie 2022 am dansat cu zâmbetul pe buze la balul de sfârșit de liceu. ” 

– Sarolta

„Mi-am dorit de multă vreme ca dinții mei să se alinieze corect,

 

dar mi-era foarte frică de  stomatologie. Întotdeauna mi-a fost teamă de ideea de a merge la stomatolog la fiecare două săptămâni pentru reglarea aparatului. Din fericire, una dintre cunoștințele mele mi-a recomandat acest tratament ortodontic invizibil. Totul s-a desfășurat ca la carte. Am primit în total 15 aliniatoare pe care le-am schimbat eu însumi acasă la fiecare 2 săptămâni (mi-a plăcut că nu trebuie să fug la medic). Tratamentul a durat în total 9 luni. A fost doar un mic decalaj, pentru că uneori mă durea atât de tare încât a trebuit să-l scot câteva ore. În primele două sau trei zile de după schimbarea aliniatoarului am simțit disconfort și adesea a durut chiar foarte mult. Dar cred că rezultatul, vizibil din săptămână în săptămână, vorbește de la sine, astfel uiți de durere. Curățarea aliniatoarelor nu a fost o problemă deosebită: după ce m-am spălat pe dinți, am curățat și aparatul cu periuța de dinți. Pachetul inițial conținea un port aparat frumușel, o mini periuță de dinți, astfel rutina de spălare de dinți de după mâncare nu era problemă nici dacă am fost pe drum.

Per total sunt satisfăcută atât cu rezultatul cât și cu administrarea cazului meu.

Cei care se gândesc la ortodonție dar nu doresc deplasarea la medic la fiecare 2 săptămâni și nici să poarte aparat ani de zile, recomand cu drag tratamentul ortodontic invizibil. (Nikolett)

„Stimată echipă Smilezor!

 

De mult plănuisem să încep tratamentul, dar am amânat mereu pentru că mă speria gândul să am o structură metalică în gură. Mai mult, din cauza profesiei mele (actriță), doar o singură soluție putea fi luată în calcul, una care să fie discretă, invizibilă, detașabilă și care să nu mă împiedice în vorbire. Smilezor este cea mai bună alegere pentru că îndeplinește toate criteriile care contează pentru mine. Este confortabil, m-am obișnuit complet după 2-3 zile, iar după 6 săptămâni rezultatele sunt spectaculoase. Personalul firmei este foarte amabil și binevoitor! Sunt foarte mulțumită de tratament, așa că recomand cu plăcere Smilezor oricui care are nevoie de tratament ortodontic :)”

– Nikolett Molnár (Teatrul Szigliget)

Galerie înainte/după