În spatele tuturor aliniatoarelor invizibile Smilezor®
stă activitatea unei echipe de specialiști.

Suntem conștienți de faptul că expertiza excelentă și utilizarea materialelor de înaltă calitate sunt esențiale pentru tratamentele de succes. Tocmai din această cauză, compania noastră acordă o atenție deosebită dezvoltării continue, utilizării materialelor de vârf și dezvoltării produselor. Toate acestea sunt esențiale pentru ca sistemul ortodontic invizibil Smilezor® să dea dovadă de expertiză consacrată în multe țări europene.

Aliniatoarele ortodontice sunt realizate dintr-un material multistrat, cea mai recentă și eficientă tehnologie disponibilă în prezent care oferă forța uniformă necesară reglării dinților.

Avantajele materialelor multistrat

O forță uniformă acționează asupra dinților pe toată durata purtării aliniatoarelor, permițând reglare mai rapidă. Datorită designului său flexibil, rezultatul este durabilitatea, este mai puțin fragil și mai confortabil de purtat.

Software-ul de planificare

Tratamentele ortodontice sunt planificate cu ajutorul unui software special de design 3D care ne permite să creăm rezultatul final dorit, tinând cont de nevoile pacientului, de instrucțiunile medicului și de caracteristicile dinților. Aparatele ortodontice Smilezor® sunt realizate prin folosirea mai multor software-uri de design 3D de înaltă calitate. Ca urmare, gama de cazuri care se pot rezolva este mai largă, diferitele tehnologii facilitând soluții atât pentru cazuri simple cât și în cazuri destul de complexe.

Printare 3D

O imprimantă 3D extrem de precisă este instrumentul esențial pentru producția aliniatoarelor invizibile. Firma noastră folosește o imprimantă 3D special dezvoltată în scopuri stomatologice în vederea producerii modelelor, pe baza cărora sunt realizate aliniatoarele ortodontice.