Ortodonție invizibilă Smilezor® la prețul a 2 cești de cafea pe zi?

Cu plata în rate de 333 RON pe lună.

PREȚURI

Calitate și expertiză remarcabilă
la un preț accesibil.

Alege schema de plată optimă.

Plata în două rate

Total

6.000 RON

Obținerea zâmbetului perfect este mai facilă decât ai crede.
Contactează-ne astăzi!

Costul tratamentului ortodontic

Tratamentul ortodontic invizibil Smilezor® este mai rentabilă decât alte sisteme ortodontice. Acest lucru se datorează tehnologiilor inovatoare utilizate în Smilezor® și faptului că producătorul vinde tratamentele direct pacienților cu ajutorul partenerilor medicali. Drept urmare, oferim aparate ortodontice la un preț accesibil, păstrând în același timp expertiza și calitatea înaltă. 

Costul tratamentului este de 6.000 RON în două tranșe, indiferent de durata tratamentului

Posibilitate de plată în rate

Plata în rate este o soluție convenabilă, întrucât tratamentul costă doar două căni de cafea pe zi. După vizualizarea planurilor, dacă decizi pentru tratament, va trebui să plătești prima rată de 2.000 RON și poți prelua primul pachet lunar de aliniatoare. După aceea, achitarea ratei a doua este scadentă la preluarea pachetului de aliniatoare nr.2. Este alcătuit dintr-un total de 12 rate, care se plătesc lunar. Primul pachet de aliniatoare se preia din cabinet, restul de aliniatoare îți vor fi trimise prin curierul GLS în urma achitării ratei lunare. După ce ai plătit a 12-a rată, îți vor fi trimise restul de aliniatoare.

Ce costuri suplimentare pot apărea pe parcursul tratamentului ortodontic?

Una dintre principalele considerații la crearea aparatului invizibil Smilezor® a fost asigurarea unui tratament complex pentru pacienți, astfel încât prețul tratamentelor include consultația, luarea amprentei și toate aliniatoarele necesare tratamentului. Costurile suplimentare pot fi: alte tratamente înainte de cel ortodontic, precum și radiografiile efectuate pentru începerea tratamentului. De asemenea dispozitivul de retenție de după tratament, ceea ce în funcție de aparat și clinicile partenere individuale înseamnă între 250 și 450 RON.

PLATA ÎN RATE

Nu este necesară evaluarea de credit sau prezentarea de facturi pentru plata în rate.
Este suficient să vă hotărăști după vizualizarea planului de tratament, dar bineînțeles îți poți semnala deciziași cu ocazia programării.
De asemenea, poți contacta personalul nostru de la stomatologii noștri parteneri sau prin telefon/e-mail. 
Prima rată trebuie plătită înainte de primirea aliniatoarelor. Mai multe detalii se furnizează lunar în funcție de data primirii acestora.
Prima doză lunară de aliniatoare se predă de către medic în cabinet, restul de aliniatoare sunt trimise la adresa specificată prin serviciul de curierat GLS după achitarea ratei lunare. În toate cazurile, aliniatoarele ajung înainte ca înlocuirea aliniatorului să fie necesară. După ce ultima rată este achitată, îți vor fi trimise restul de aliniatoare.