Despre noi

Despre noi

0 +
tratamente de success
0
aliniatoare produse
0
Suntem prezenți în 4 țări

Aparatul ortodontic Smilezor® a fost creat pentru a aduce o nouă perspectivă în stomatologie, în special în ortodonție. Scopul și misiunea noastră este ca pacienții de oriunde în țară, să dispună de tratament ortodontic invizibil complex în cadrul aceluiași sistem, la același preț, aceeași calitate si serviciu. Prin particularitățile sistemului nostru, încercăm să simplificăm procedura neplăcut de lungă și compromițătoare a tratamentului ortodontic.

Ne străduim mereu să satisfacem exigențele pacienților noștri, lucru demonstrat și de faptul că o parte semnificativă dintre ei ne contactează în urma recomandărilor. Spre a produce un produs tot mai bun, este foarte important pentru noi să ne bazăm în mod constant pe cea mai înaltă calitate posibilă și la cele mai avansate tehnologii oferite de stomatologia digitală. Rezultatul medicilor noștri parteneri și al muncii noastre persistente sunt mii de tratamente de succes și zâmbete frumoase în România și în toată Europa.

Echipa noastră se află în spatele tratamentului ortodontic al tuturor pacienților noștri, dispunând de knowhow-ul și tehnologia secolului al XXI-lea.

Spre bucuria noastră sistemul nostru este susținut de un medic specialist în ortodonție care nu participă în tratamente în mod tradițional, dar prin cunoștințele sale și sprijinul său profesional ia parte în mod activ în toate tratamentele și în dezvoltarea sistemului.

Prezentarea medicului specialist ortodont Dr. Kinga Németh:

Lucrez ca stomatolog din 2016, dar chiar din timpul studiilor universitare, ortodonția și stomatologia estetică au stat în centrul atenției mele. Pe parcursul activității mele pe lângă restaurarea estetică, mă străduiesc să rezolv și reabilitarea funcțională.

Îmi perfecționez cunoștințele prin cursuri profesionale regulate din Ungaria și din străinătate, încerc să țin pasul cu noutățile profesiei. Îmi face o mare plăcere să lucrez cu echipa Smilezor®, sprijinindu-ne reciproc în munca și dezvoltarea noastră.