Aparat ortodontic invizibil

Smilezor® – aparat ortodontic invizibil

Aparatul ortodontic Smilezor® prezintă multe avantaje față de aparatele dentare tradiționale. Datorită tehnologiei avansate 3D și echipei noastre de experți, aparatul ortodontic invizibil Smilezor® oferă acum o gamă largă de soluții, de la cele mai simple la cele mai complicate.

PREȚURI

Calitate și expertiză remarcabilă
la un preț accesibil.

Alege schema de plată optimă.

Plata în două rate

Total

6.000 RON

Pachetul include:

Cui recomandăm Smilezor®?

Nu este necesar niciun angajament financiar înainte de vizualizarea planurilor de tratament!

A sosit momentul pentru tratamentele ortodontice cu aliniatoare transparente de ultimă generație cu tehnologie 3D.
Smilezor® oferă o alternativă confortabilă, igienică și este extrem de eficientă pentru obținerea zâmbetului minunat.

Cum funcționează?

Tratamentul aliniază dinții în poziția dorită pas cu pas, folosind aliniatoare medicale din plastic care sunt înlocuite la fiecare două săptămâni. În cazurile mai simple, aproape că nici nu este necesară vizita la cabinet în timpul tratamentului, în majoritatea cazurilor pacientul primește deoadată toate aliniatoarele ortodontice necesare tratamentului.

Cât costă?

Smilezor® furnizează aparate ortodontice în Sfântu Gheorghe

6.000 RON

CURSUL TRATAMENTULUI
Slide
Amprentare

Primul pas pentru începerea tratamentului este întotdeauna consultația, unde se efectuează evaluarea stării actuale a danturii, de asemenea pot fi discutate nevoile și posibilitățile cu medical curant. Acesta este un aspect important al începerii tratamentului, motiv pentru care se efectuează și luarea de amprentă, procedura fiind rapidă și nedureroasă. Acest lucru este necesar deoarece amprenta arată poziția curentă a dinților. Amprenta este esențială pentru planificarea tratamentului.

Slide
Vizualizarea planurilor de tratament

Unul dintre cele mai mari beneficii ale ortodonției invizibile este că poți vedea rezultate reale imediat după planificare. Vei ști imediat cât timp va dura tratamentul și, de asemenea, cum se va schimba pas cu pas poziția dinților până la obținerea rezultatului dorit. Odată ce profesioniștii specializați în design ortodontic au terminat designul digital, vom încărca planurile în propriul profil Smilezor unde le poți vizualiza.

Slide
Predarea aliniatoarelor

Predarea aliniatoarelor are loc întotdeauna în cabinetul stomatologic. Medicul îți va arăta planul și va preda aliniatoarele necesare tratamentului. Dacă este necesar, va efectua și alte tratamente ortodontice. Fixează primul aliniator și îți arată cum să-l introduci și să-l scoți. Te informează privind cursul ulterior al tratamentului respectiv îți explică cum să cureți dinții și cum să porți aparatul dentar.

Slide
Faza de retenție

Rezultatul sănătos și frumos obținut prin tratamentul ortodontic este cu siguranță remarcabilă, dar reprezintă doar jumătatea succesului, deoarece poziția corectă a dinților trebuie să și fie menținută. Prin urmare, în toate cazurile, după tratamentul ortodontic invizibil este necesară o așa-numită fază de retenție, și deci purtarea unui dispozitiv de retenție este o condiție de bază. Acesta este de asemenea detașabil, pe care trebuie să-l porți doar noaptea și poate fi un arc lipit pe suprafața interioară a dinților pentru a asigura o utilizare continuă. Tipul de dispozitiv va fi ales împreună, ținând cont de obiceiurile și stilul de viață al pacientului.

previous arrow
next arrow

Obținerea zâmbetului perfect este mai facilă decât ai crede.
Contactează-ne astăzi!

De ce merită să alegi Smilezor®

Oferă o soluție discretă

Aliniatoarele sunt realizate din plastic medical transparent pentru confortul tău, și sunt aproape invizibile.

Pe lângă designul confortabil, nici încrederea ta de sine nu va avea de suferit!

Asigurăm tratament personalizat

Oferim tratament individualizat și design digital individual pentru fiecare pacient.

De asemenea, poți vedea rezultatul final planificat înainte de a lua o decizie.

Tratamentul este previzibil și flexibil

Nu trebuie să mergi la cabinet la fiecare două săptămâni.

Aliniatoarele ortodontice sunt produse în prealabil, le poți ridica din cabinet. Aparatul dentar invizibil te va sprijini în obținerea unei danturi estetice în cca 5-7 luni.

Oferim un preț accesibil

Pentru cele maxilare, tratamentul complet este disponibil pentru 6.000 RON.

Prețul include consultarea, amprentarea, designul digital și crearea de aliniatoare ortodontice pentru toată durata tratamentului, folosind imprimare 3D.

Ne dezvoltăm permanent

Aparatul dentar invizibil te va sprijini în obținerea unei danturi estetice în cca 5-7 luni.

Ținem pasul cu așteptările profesionale ale zilelor noastre. Dezvoltăm produsele și serviciile pe baza feedback-ului de la medicii parteneri și pacienți pentru a asigura cea mai înaltă calitate posibilă.

Angajații noștri au o vastă experiență profesională în toate domeniile ortodonției invizibile.

Serviciu central relații clienți

În Sfântu Gheorghe dispunem de o facilitate centrală de check-in și serviciu relații clienți.

Avem aproape 3.000 de pacienți mulțumiți!

Aparatul nostru ortodontic invizibil a creat zâmbet sănătos și strălucitor pentru aproape 3.000 de persoane!

Obținerea zâmbetului perfect este mai ușoară decât crezi.
Contactează-ne astăzi!

Întrebări frecvente

Numărul de aliniatoare, adică durata tratamentului, este determinată de malocluzia în cauză sau de anormalitatea estetică care necesită tratament precum și de obiectivele tale. Durata tratamentului poate varia de la 3 la 18 luni, dar tratamentul obișnuit durează în medie 10 luni.

Tu decizi câte ore porți zilnic, dar se recomandă să fie purtate timp de 22-23 de ore pe zi. Scoate aparatul dentar doar în timp ce mănânci și te speli pe dinți. 

Dacă nu porți aliniatoarele cel puțin 20-22 de ore pe zi, nu se va obține efectul dorit, durata tratamentului se poate prelungi și poți avea dificultăți la introducerea următorului aliniator.

Îngrijirea orală se desfășoară în continuare ca de obicei. Perechea de aliniatoare trebuie îndepărtată și înlocuită în timpul periajului. Clătește bine aliniatoarele cu apă călduță de fiecare dată când le scoți. Este însă important să te speli pe dinți întotdeauna înainte de reintroducerea aparatului dentar.

Pentru cele două arcade, tratamentul complet este disponibil pentru 6.000 RON.


Az ár tartalmazza a konzultációt, a mintavételt, a digitális tervezést és a teljes időtartamra szóló fogszabályozó sínek elkészítését 3D nyomtatás segítségével.

Alătură-te celor cu zâmbetul impecabil!

Zâmbetul perfect poate fi obținut în doar 5-7 luni.

Prețul total al pachetului este de 6.000 RON.

Nu mai este nimic de făcut!