7+1 obiecții împotriva aparatului dentar

7+1 obiecții împotriva aparatului dentar

Problema cu scuzele este că sunt multe și nu ne duc înainte în viață. Nu contează dacă îți este puțin frică de schimbare, dar nu trebuie să permiți ca asta să te împiedice în propria dezvoltare pozitivă. Ai auzit vreodată de cineva care a regretat că și-a aliniat dantura cu ajutorul unui aparat dentar? Ai auzit însă de cineva căruia i-a părut rău că nu a decis pentru aparat? Ei bine…

Obiecția nr.1: „Îmi place procedura, dar este scumpă, nu pot cheltui atât de mulți bani pe ea deodată”.

Vestea bună este că nici nu trebuie. De asemenea, poți solicita plăți în rate în clinicile noastre rurale și din Budapesta, nu este deloc neobișnuit ca pacienții noștri să aleagă această opțiune.

Despre detaliile plății te poți informa de aici.

În plus, oferim din când în când reduceri în clinicile noastre partenere și, de asemenea, suntem prezenți în mod constant cu reduceri și cadouri pe platformele noastre de socializare ca să facilităm ca primul pas să fie mai ușor. Urmărește-ne pe Facebook și Instagram pentru a nu le rata! Nu-ți face griji pentru costurile ascunse și ulterioare, fiindcă nu există asemenea. Prețurile de pe site includ totul, așa că poți cu ele calcula cu ușurință.

Obiecția nr.2: „Nu înțeleg cum funcționează. Cum va fi la fel de eficient ca aliniatoarele metalice lipite? ”

Esența unui sistem ortodontic invizibil este planificarea stării scontate folosind un software dentar extrem de precis și eficient. O serie de aliniatoare transparente (invizibile, din plastic biocompatibil) sunt apoi generate prin folosirea unei imprimante 3D. Aceste aliniatoare vor muta ușor dinții în poziția lor ideală pas cu pas. Datorită acestui software de ultimă generație, putem obține rezultatul dorit mai precis și mai rapid decât cu un bracket ortodontic tradițional.

Obiecția 3: „Din păcate, nu am timp să merg la dentist de mai multe ori pe lună și să mă programez tot timpul”.

Alte vești bune: nici nu este necesar pentru un tratament eficient. Tot ce ai nevoie sunt două consultații: la început (efectuarea unei evaluări și realizarea design-ului, precum și vizualizarea planurilor și instrucțiunilor de utilizare), de asemenea o întâlnire la sfârșit când discutați ce fel de suport (dispozitiv de retenție) dorești să utilizezi. Sistemul specific de aliniatoare ortodontice poate fi predat sau expediat la cerere, astfel încât nu este nevoie de întâlniri continue față în față. Dacă ai întrebări sau probleme, nu ezita să contactezi serviciul  relații clienți, vei găsi o clinică de specialitate în mai multe părți ale țării.

Obiecția nr.4: „Sunt bătrân pentru ortodonție, tinerețea era timpul pentru această procedură. M-aș simți jenat acum.”

Dacă au fost înlocuiți prea mulți dinți, dacă proporția propriilor dinți (mișcabile) nu este adecvată pentru tratament, acesta poate fi într-adevăr un motiv de excludere. Însă eficiența aparatelor dentare invizibile Smilezor® nu este legată de vârstă. Indiferent de stadiul vieții în care se află o persoană, îngrijirea orală adecvată și un aspect exigent sunt importante pentru ca persoana să se simtă în largul său și să îndrăznească să zâmbească cu încredere. Dantura perfectă este o investiție pe termen lung care dă roade, deoarece este mult mai ușor de curățat decât cea neglijată, nedreaptă, așa că deplasarea la dentist va fi mult mai rară în anii următori. În plus, întrucât aliniatorul ortodontic este aproape invizibil, de obicei comentariile vizează rezultatele excelente.

Obiecția 5: „Sunt neîncrezător, încă nu am auzit de acest tratament. Care este garanția că va funcționa pentru mine?”

În primul rând: nu ezita să ne întrebi prin căile puse la dispoziția ta! Ia legătura cu clinicile noastre partenere din Budapesta sau din teritoriu și solicită o dată pentru consultație, astfel încât medicul dentist să-ți poată oferi răspunsuri liniștitoare și concrete.

În al doilea rând, deoarece ne angajăm să utilizăm tehnicile ortodontice de ultimă generație, evoluăm și inovăm în mod constant. Experimentăm însă întotdeauna în prealabil tehnologiile și dispozitivele noi înainte de a le aplica pacienților noștri – în vederea celor mai eficiente rezultate, desigur.

În al treilea rând, dacă dorești să citești experiențe personale, ești curios de rezultatele tratamentului, nu ezita să te alături grupului de Facebook Smilezor®, unde simte-te liber să adresezi orice întrebări celor aproape 1.500 de oameni și experți ai noștri.

Obiecția nr. 6: „Am auzit că un anume număr de dinți trebuie extras pentru ortodonție și este dureros intervalul în care dinții ajung în poziția dorită.”

Desigur, fiecare dantură este diferită, astfel nu există două cazuri la fel. În toate cazurile, ne străduim să nu extragem dinții sănătoși. Cu toate acestea, dacă „măselele de minte” provoacă congestie, probabil că va trebui scos. Acest lucru poate fi decis de medicul dentist în cabinet deja în timpul primei consultații. Te vei obișnui în 1-2 ore cu senzația de întindere inițială pe care o simți la folosirea aliniatoarelor și nici nu o mai vei sesiza în timpul tratamentului. Cu forțe blânde, dar mișcări complexe, putem obține rapid rezultate și nici nu provoacă inconveniențe.

Obiecția 7: „Mi-e teamă ce vor crede despre mine – mai ales femeile – dacă mă văd purtând aliniatoare.”

Pentru asta chiar că nu trebuie să-ți faci griji din mai multe motive. Pe de o parte, după cum am menționat deja, aliniatoarele transparente sunt foarte discrete, abia sesizabile. Spre deosebire de rezultatele excelente pe care le poți obține cu ele. Pe de altă parte, faptul că un bărbat este exigent care se străduiește să fie îngrijit este întotdeauna foarte atractiv în ochii femeilor. Deloc nu e de rușine! Dacă te face să te simți încordat, îl poți scoate 1-2 ore, spre deosebire de un aparat ortodontic lipit. Și crede-mă, rezultatul merită, zâmbetul fără cusur va încânta pe toată lumea!

+1 obiecție: „Mă deranjează foarte mult starea actuală a dinților mei, nu vreau ca medicul dentist sau nimeni să mă vadă așa.”

Problema nu este că cineva are o problemă. Problema este când nu se face nimic împotriva problemei și lăsăm situația să se agraveze. Medicul dentist nu este doar pentru controlul anual. El este pentru a ajuta, iar astăzi aproape că nici nu există vreo problemă care să nu poată fi rezolvată. Cu toate acestea, este important să nu amâni, este mult mai ușor să se elimine complicația minoră la început. Ceea ce nu este cunoscut de multă lume este că plângerile legate de dentiție nu se referă doar la estetică și igiena orală făcută cu ușurință. De multe ori, cauza frecventelor dureri de gât, spate sau cap se află și în cavitatea bucală.

Am reușit să te convingem? Dacă da, vino la cabinetul nostru din Sfântu Gheorghe! Click aici să vezi unde ne găsești! Smilezor®