Smilezor® – Familiarizează-te cu noi!

Smilezor® – Familiarizează-te cu noi!

Ai simțit vreodată că lipsește doar un mic detaliu pentru un aspect perfect și un zâmbet încrezător? Drumul către ortodonție este accidentat pentru mulți și pavat cu multe dileme, deși cu un aparat dentar potrivit pot fi realizate schimbări semnificative nu numai în privința esteticii, ci și a funcționalității. Alături de echipa Smilezor®, lucrăm pentru înlăturarea temerilor și concepțiilor greșite vizând ortodonția și dorim o nouă perspectivă în stomatologie. Află cum funcționăm!

Cine suntem si cu ce ne ocupăm?

Echipa Smilezor® este dedicată ortodonției invizibile și a acumulat cunoștințele și tehnologiile de ultimă generație în vederea tratamentelor ortodontice de cea mai înaltă calitate. Scopul nostru este să oferim tuturor pacienților noștri un tratament estetic, precis, previzibil și modern în multe părți ale țării. Procedura ortodontică funcționează la noi într-un sistem unitar, la același preț și calitate, astfel garantăm reducerea și simplificarea procedurii adesea incomode și fără compromisuri ale tratamentelor tradiționale. Suntem mândri că medicii noștri parteneri din 3 țări ne sprijină pacienții să obțină un zâmbet frumos.

Ce este aparatul ortodontic invizibil?

Sistemul ortodontic invizibil Smilezor® este realizat dintr-un material plastic medical special, transparent si biocompatibil. Conține o serie de aliniatoare care mută dinții în poziția dorită în cel mai blând mod posibil, pas cu pas. Planul de tratament este creat cu un software stomatologic extrem de precis și eficient, apoi dispozitivul este generat folosind o imprimantă 3D. Aparatul ortodontic invizibil Smilezor® este confortabil și igienic și, datorită designului său digital, funcționează mult mai precis și mai eficient decât aparatele ortodontice tradiționale.

Cum se desfășoară tratamentul ortodontic Smilezor® ?

Primul lucru de care ai nevoie este o consultație personală, în timpul căreia medicul specialist în ortodonție va decide dacă problema ta poate fi rezolvată cu sistemul ortodontic invizibil Smilezor®. Începe procesul de design digital menționat mai sus, la finalul căruia medicul dentist îți va prezenta care pachet de tratament Smilezor® este cel mai eficient și cel mai rapid. Există două pachete disponibile: tratamentul esteto-ortodontic Smilezor® și tratamentul complex Smilezor®. Ambele pachete includ ortodonție pentru ambele arcade dentare, o consultație gratuită la un partener din țară, amprentare, taxa de proiectare, vizualizarea planurilor și toate aliniatoarele ortodontice necesare tratamentului, de asemenea un port-aliniator.

Ce conțin pachetele de tratament Smilezor®?

Pachetul Tratament estetic Smilezor® a fost dezvoltat pentru cei care au nevoie doar de ajustări minore – asta înseamnă de obicei alinierea dinților din față ușor congestionați. Dacă te deranjează de mult timp o anomalie minoră în dantura ta și nu vrei să porți un aparat lipit, sau nu ai timp/oportunitatea să te duci la control lunar, pachetul estetic ți se adresează.

În schimb, tratamentul complex Smilezor® este recomandat celor care au nevoie de control invizibil din cauza diverselor anomalii. Este un serviciu estetic complex și funcțional, fără limită de timp. Este excelent pentru tratarea congestiei medii și puternice a dinților frontali, a ocluziei încrucișate minore, dar în general o proporție semnificativă a cazurilor intră în acest pachet.

De ce merită să începeți tratamentul ortodontic invizibil Smilezor®?

Știm ce sentiment e să zâmbești cu frică și să tot ai grijă să ascunzi rușinos probleme estetice mici sau majore. Surprinde-te cu un cadou care îți va reda încrederea printr-un zâmbet frumos! Smilezor® te asigură că aparatul tău ortodontic va rămâne invizibil pe toată durata tratamentului și nu se va interfera deloc cu vorbirea ta. Aliniatoarele produse sunt unice și personalizate pentru dinții tăi, astfel îți garantăm un serviciu profesionist, confortabil și precis. Îți predăm aliniatoarele pentru toată durata tratamentului, astfel nu trebuie să te deplasezi pentru control la cabinetul nostru la fiecare două săptămâni. Nu sunt costuri ascunse sau cheltuieli imprevizibile în timpul tratamentului, deoarece oferim servicii în pachete care includ deja toate articolele.

Am reușit să vă convingem? Vă așteptăm cu drag în cabinetul noastru din Sfântu Gheorghe!